13:00

Trosa-Vagnhärad SK

Referat: Västerhaninge IF - Trosa-Vagnhärad SK

Äntligen kom solen. Äntligen seriepremiär.
Det återfanns en hel del debutanter i DIV 3 på planen men det syntes inte. Västerhaninge tryckte ner Trosa från start och målen lät inte vänta på sig. Mohammed gör säsongens första mål i 18:e minuten. Snyggt anfall där Felix spelar in bollen till Mohammed som trycker dit bollen från nära håll. Tre minuter senare kopia på ettan, denna gång är det Andrej som serverar Mohammed som kan promenera in bollen. 3-0 kom efter 30 minuter ett självmål som Andrej stressade fram. Där och då kändes matchen klar. Lite onödigt så släpper vi till en reducering strax före paus, så ställningen var 3-1 i halvtid.

Trosa försökte flytta upp positionerna men kom inte till nägra chanser. Försvaret anförda av Igor gjorde i det närmaste en perfekt match. Andrej punkterade matchen definitivt i 54:e minuten på ett skott som Trosas målvakten borde ha tagit men det lönar sig att skjuta, pass av Felix. Slutresultatet fastställde Omar på en kanon i nättaket men vilken macka han fick av Calle som vände spelet med en 30 meters boll, hög klass på den.
Kuriost från matchen, inte ett gult kort till hemmalaget. Det var länge sedan det skedde.

Skönt tre poäng i premiären nu väntar Segeltorp nästa borta, tuff match.